Kaip deaktyvuoti vartotoją sistemoje?
Vartotoją deaktyvuoti gali administratoriaus rolę turintis vartotojas, kurio rolei suteikta teisė koreguoti organizacijos nustatymus.
Norėdami deaktyvuoti vartotoją:
Vartotojų sąraše suraskite reikiamą vartotoją.
Vartotojo nustatymuose pakeiskite vartotojo licencijos tipą į „Nelicencijuotas“.
Pažymėkite vartotoją kaip neaktyvų.
Deaktyvuotas vartotojas tampa pilkos spalvos ir perkeliamas į neaktyvių vartotojų sąrašą.
Norėdami vėl matyti tik aktyvių vartotojų sąrašą, nuimkite neaktyvių vartotojų rodymo filtrą.